diumenge, 14 de setembre del 2014

TORNADA A L'ESCOLA!

Bones a tothom! Avui volem dedicar aquesta entrada a l'inici de les classes i tot el que comporta.


Ja hem viscut mig setembre d'aquest 2014 i demà, just dia 15, seran  molts els petits i les petites que cap a dos i tres quarts de 9 del matí s'encaminaran il·lusionats (o alguns una mica enyorats) cap a l'escola. El primer dia és molt especial per ells: es retroben amb els amics, després de tot l'estiu separats, comencen nou curs, alguns canvien d'etapa i ja no se'ls tracta "tant petits", nova classe, nous mestres, taules, joguines, colors...tot preparat per ells. Les classes ben preparades per rebre tota la quitxalla i amb ganes de tenir una  mica més de vida, amb les seves obres d'art, els seus dibuixos, les seves coses i, sobretot, la vitalitat i energia que porten. 
Per a les mares i els pares també és una data molt esperada, alguns la desitgen amb molt d'entusiasme, ganes i, fins i tot, necessitat. Perquè l'arribada al cole porta moltes coses més, ve la rutina, els horaris, l'organització familiar,... es posa a lloc tot alló que durant l'estiu s'ha desorganitzat una mica.

Per a qui més és una data molt important? Per a les i els mestres, educadors, monitors de menjador, de lleure... Per ells, és a dir, per nosaltres, també és una data que marca "un abans i un després". A part de les novetats i els canvis que suposa començar una nova escola, nous companys (una i una altra vegada durant el curs ja que algunes encara anem de substitucions...), el setembre també ens fa replantejar-nos nous propòsits. És com si l'any comencés ara, al Setembre. 
Nous reptes, nous propòsits, moltes il·lusions. Tot ve carregat amb tota l'energia que hem agafat aquest estiu, en els nostres viatges, en els dies de relax i desconnexió. Que falta ens farà l'energia per resistir el curs!!Poc a poc, tot s'anirà fent, sense perdre la calma (això mai!) :p

Us desitgem, doncs, molt bon inici de curs. No oblideu de gaudir cada instant com si fos l'últim. Sense presses, sense angoixa. Molta paciència i constància. Ànims pels moments difícils i somriures per cada matí!
Que la rutina no amargui els vostres dies, que cada dia és diferent!


Us deixem amb un vídeo, recomanat per la nostra estimada amiga Carme Cols Clotet:
https://www.youtube.com/watch?v=yPFU5wL-vRk

Les bombolles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada