dilluns, 11 d’agost del 2014

FIL I AGULLA...

Recordo que fa uns mesos us dèiem que tenint temps es podia fer de tot... Les idees flueixen i som més creatius o creatives ;)

Quan t'aïlles al poble, amb la família, sense obligacions, per exemple, ens disposem a CREAR, oi?
Doncs ara us explicarem què fer si t'explota el cap de tanta creativitat que tens, si t'avorreixes aquelles tardes de juliol o d'agost, o si vols re-utilitzar en comptes de llençar...
Què us sembla una BOSSA de MÀ ben xulaaaa? Us agrada?

Bossa de mà texana. Feta a mà.



Quin material podem utilitzar? Uns pantalons texans vells, un mocador ben bonic que ja no et poses, la corbata del pare o avi "vintage", un "viu" ben divertit, aquest és de color taronja, diverses puntes de "ganxet" extretes de coixineres, estovalles... i les mil i una coses que se't puguin acudir.


ELABORACIÓ:

Es tallen els pantalons texans pel camal, s'embasta i s'hi va cosint la corbata, prèviament tallada ja que sinó no hi cabria, la punta de "ganxet", per davant, per darrera, a les butxaques... On es vulgui! Es passa el mocador per les tires, on hi aniria un cinturó, i s'hi fa una nansa llarga. Per ultim s'hi cus el "viu"taronja, aquests dos últims passos, queden millor a màquina, tot s'ha de dir... I sempre es pot afegir o treure el que es vulgui...
                                                               
  
    -PROCÉS EN QUATRE PASSOS-

  


I com que encara queda l'altre mig camal dels pantalons texans, en farem bosses per guardar les bosses de supermercat a la cuina o agulles d'estendre. Us quedarà molt millor si un cop fet el forat central i havent arrugat la roba per la part superior, ho cosiu tot a màquina, bossa i "viu".
 

 Què us sembla? Tot ben aprofitat!!!!


Raquel i Maria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada