dijous, 9 de gener del 2014

RECREEM!

De tant en tant, convé mirar el significat d'algunes paraules al diccionari...
I perquè? Us preguntareu... Doncs per la senzilla raó de comprendre'n la seva importància.
Ho entendreu tot si seguiu llegint...

CREAR: v. tr. [LC] Fer, compondre (una obra, una cosa que abans no existia). 

RECREAR:  v. tr. [LC] Crear de nou.

Us convidem a conèixer diversos projectes de reciclatge creatiu que coneixem d'aprop.
Un d'ells és RECREA, que dins l'Associació de Mestres Rosa Sensat preten evitar el malbaratament d'objectes i posar a l'abast noves possibilitats de comunicació i creativitat.
Si voleu més informació, o participar de diverses maneres a RECREA, després de llegir els requeriments i propostes que s'ofereixen a la web, podeu poseu-vos-hi en contacte a través d'aquesta adreça electrònica: recrea@rosasensat.org

Alhora, us deixem una proposta que ja ha finalitzat, pel que fa a aquesta edició 13'.
Entrar al recinte del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) ja és tot un privilegi... L'espai, obert, ofereix un petit oasi de calma dins aquesta capital tant sorollosa. 
La llum natural és impressionant, ja que el sol i l'edifici, juguen entre miralls.
El restaurant i la botiga estan plens de detalls preciosos; s'hi pot tastar menjar vegetarià-vegà perfectament lligat amb la cuina tradicional catalana i internacional, i entrar a laie i observar en silenci la delicadesa dels seus productes, des de llibres a objectes originals.
Però el que realment és un privilegi enorme, és participar d'exposicions, debats, festivals, concerts, programa cicles de cinema, cursos o conferències que el CCCB ofereix.

El Festival DRAP ART ofereix durant unes tres setmanes ben bones, un programa ben farcit d'activitats, on promou el reciclatge creatiu. L'exposició és una explosió de talent i ingeni procedent dels artistes que hi mostren les seves obres. Hi ha varietat per tots els gustos; per a crear fan servir materials diversos, com articles de la llar, d'escriptori, monedes, metall, joguines, i un llarg etcètera. L'edició d'aquest any ja ha acabat, però recomanem que s'hi vagi l'any vinent. Ja ho recordarem, si ens seguiu llegint, quan s'acosti la següent edició.

Fotografia feta dins el recinte CCCB

                                           
                                                                                                                                  Raquel i Maria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada